ZAMAWIAJ BEZPIECZNIEJ! - Dostawa jedzenia bez kontaktu z dostawcą.

Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Pysznie jak zawsze. Ciepłe i przed czasem. Bardzo polecam

    Łukasz, 22 marzec 2020

    Obsługa online bardzo dobra, polecam.

    Paweł, 21 marzec 2020

    Smaczna pizza w dobrej cenie

    Sławomir, 20 marzec 2020

    B. Szybko

    Alicja, 18 marzec 2020

    Wszystko axtra

    Marcin, 10 marzec 2020

    Brak uwag, wszystko super

    Rafał, 08 marzec 2020

    Świetnie jak zawsze.

    Krzysztof, 29 luty 2020

    Tym razem pizza była zimna, a wędlina nie zbyt smaczna. Dziękuje

    Anna, 26 luty 2020

    Polecam😊

    Katarzyna, 24 luty 2020

    Jak zawszs pyszna pizza!

    Michał, 17 luty 2020
    Miło nam :) Dziękujemy !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety kebab bez szału, poprawny bo mięso dobre, ale sos był bez smaku

    Joanna, 12 luty 2020
    Dziękujemy za opinie . Popracujemy nad tym :) Zespół Pizzeria Salsa

    Elegancko jak zawsze

    Łukasz, 31 styczeń 2020
    Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko w jak najlepszym porządku.

    Andrzej, 21 styczeń 2020

    Szybko, sprawnie i smacznie!!!

    Katarzyna, 13 styczeń 2020

    Jak zawsze pyszna!!!

    Bartłomiej, 07 styczeń 2020

    Wszystko ok, polecam!!

    Sebastian, 30 grudzień 2019

    Jak zawsze, szybka dostawa i pizza Pyszna

    Iwona, 21 grudzień 2019

    polecam!

    Roksana, 18 grudzień 2019

    Bardzo dobra pizza, kebaby ale nad sałatkami trzeba popracować. Szybka dostawa.

    Agnieszka, 05 grudzień 2019

    Polecam

    Sebastian, 02 grudzień 2019

    szybka dostawa jest zdecydowanym plusem

    Krzysztof, 17 listopad 2019

    Smacznie i szybko!
    Najlepsza pizza w Lublinie!

    Marcin, 12 listopad 2019

    Wszystko było wporzadku😀

    PIOTR, 12 listopad 2019

    Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Bezapelacyjnie najlepsza pizzeria w Lublinie

    Aleksander, 05 listopad 2019

    Wyjątkowo słabo, kupowanie Margherity I dodawanie składników samemu to strata pieniędzy, dwa plasterki szynki za 4 zł

    Sebastian, 01 listopad 2019

    pizza była na czas :)

    Julia, 06 październik 2019

    Dostawa jak zawsze ekspresowa, troche jestem rozczarowany jakoscia składników mięsnych, bywało lepiej

    Sebastian, 01 październik 2019

    Super 🙂

    Dariusz, 24 wrzesień 2019

    Szybko, sprawnie i smacznie :)

    Oktawian, 12 wrzesień 2019

    Smacznie! Polecam :)

    Adam, 02 wrzesień 2019
    Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa
  • Dla mnie najlepsza pizza w Lublinie. Obsługa online supee. Szybka dostawa. Polecam.

    MARIUSZ, 22 marzec 2020

    Brak uwag

    Jerzy, 21 marzec 2020

    3 x 6 ===szybko gorąca smaczna

    Józef, 20 marzec 2020

    Wszystko gra, dostawa przed czasem. Pizza pyszna, składniki świeże. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam!

    Katarzyna, 17 marzec 2020

    Polecam

    Krzysztof, 08 marzec 2020

    Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście polecam każdemu bo zarówno walory smakowe jak i szybka dostawa nie mają sobie równych

    Krzysztof, 01 marzec 2020

    szybka dostawa, smaczny kapsalon

    Dominik, 28 luty 2020

    Dostawa jak zwykle błyskawiczna, 4 gwiazdki bo uważam ze dodatki warzywne są za drogie

    Sebastian, 25 luty 2020

    Jak zawsze pysznie!!!

    Bartłomiej, 23 luty 2020
    Dziękujemy :)
    Zespół Pizzeria Salsa

    Cudowna pizza

    Rafał, 15 luty 2020
    Dziękujemy Bardzo :) Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety muszę wystawić najmniejsza ocenę z ostatniego zamówienia, pizza przypalona, pizza miała być bliżej 18, zegar pokazał 17:58, była też dwukrotna informacja o tej godzinie. Pizza byla 10 min za szybko. Tj o 17:48.wiecej nie zamówimy zwaszej pizzerii. Nie polecamy.

    Łukasz, 03 luty 2020
    Przykro nam z tego powodu. Lecz niestety nie da się dostarczyć pizzy dokładnie co do minuty. Chociażby z racji odległości dostawy, korków itd. Po za tym realizujemy jeszcze inne zamówienia naszych klientów. Informacja w zamówieniu była aby pizza została dostarczona bliżej 18 i tego się trzymaliśmy. Mimo wszystko liczymy na kolejną szansę Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle na czas i gorąca ale niestety smak nie ten co zwykle. Jakieś inne ciasto niż zazwyczaj i czegoś brakowało.

    Monika, 23 styczeń 2020
    Trzymamy sie tych samych receptur od lat ale wrócimy jeszcze większą uwagę. Prosimy o kolejne opinie Zespół Pizzeria Salsa

    Poooolecam gorąco :)

    Michał, 17 styczeń 2020

    Jedzenie zostało dostarczone zimne. Mięso (kurczak) było paskudne, nie dało się go jeść. Ser żółty jak skorupa. Frytki jak guma. Na plus jedynie co to surówka. Wszystko miało posmak metalu.

    Dagmara, 10 styczeń 2020

    Perfecto

    Aleksander, 06 styczeń 2020

    👍👍👍

    Michał, 23 grudzień 2019

    Tradycyjnie,gorąca na stół.

    Józef, 19 grudzień 2019

    Niestety tym razem pizza okropna, totalnie bez smaku. Co prawda zamówienie dostarczone przed czasem.

    Monika, 08 grudzień 2019

    Szybko i gorąca prosto na stół.

    Józef, 05 grudzień 2019

    Pizza jak zawsze pyszna i dostarczona na czas.

    MAREK, 01 grudzień 2019

    Pełna satysfakcja.

    Józef, 17 listopad 2019

    Dobra 😁

    Urszula, 12 listopad 2019

    niestety, po długiej przerwie zmiana na gorsze, ciasto gumowate

    Sylwia, 10 listopad 2019

    Najlepsza pizza w Lublinie i ekspresowa dostawa!

    Agata, 03 listopad 2019

    Polecam

    Magdalena, 28 październik 2019

    Smacznie jak zawsze

    Marcin, 01 październik 2019

    JAk zwykle pyszne i na czas

    Witalij, 24 wrzesień 2019

    Sprawnie, smacznie, tak jak trzeba :)

    Lukasz, 17 wrzesień 2019

    Pizza spieczona czarna od spodu praktycznie nie do zjedzeni

    Jakub, 04 wrzesień 2019
    Przepraszamy za taką sytuację. Zwrócimy uwagę aby sie nie powtórzyla. Mamy nadzieję że dostaniemy kolejną szansę. Zespół Pizzeria Salsa

    Jest dobrze, szybka dostawa jak zawsze

    Witalij, 02 wrzesień 2019
    Miło nam ☺️ Zespół Pizzeria Salsa