Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Jak zawszs pyszna pizza!

    Michał, 17 luty 2020

    Niestety kebab bez szału, poprawny bo mięso dobre, ale sos był bez smaku

    Joanna, 12 luty 2020

    Elegancko jak zawsze

    Łukasz, 31 styczeń 2020
    Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko w jak najlepszym porządku.

    Andrzej, 21 styczeń 2020

    Szybko, sprawnie i smacznie!!!

    Piotr, 13 styczeń 2020

    Jak zawsze pyszna!!!

    Bartłomiej, 07 styczeń 2020

    Wszystko ok, polecam!!

    Sebastian, 30 grudzień 2019

    Jak zawsze, szybka dostawa i pizza Pyszna

    Iwona, 21 grudzień 2019

    polecam!

    Roksana, 18 grudzień 2019

    Bardzo dobra pizza, kebaby ale nad sałatkami trzeba popracować. Szybka dostawa.

    Agnieszka, 05 grudzień 2019

    Polecam

    Sebastian, 02 grudzień 2019

    szybka dostawa jest zdecydowanym plusem

    Katarzyna, 17 listopad 2019

    Smacznie i szybko!
    Najlepsza pizza w Lublinie!

    Marcin, 12 listopad 2019

    Wszystko było wporzadku😀

    PIOTR, 12 listopad 2019

    Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Bezapelacyjnie najlepsza pizzeria w Lublinie

    Aleksander, 05 listopad 2019

    Wyjątkowo słabo, kupowanie Margherity I dodawanie składników samemu to strata pieniędzy, dwa plasterki szynki za 4 zł

    Sebastian, 01 listopad 2019

    pizza była na czas :)

    Julia, 06 październik 2019

    Dostawa jak zawsze ekspresowa, troche jestem rozczarowany jakoscia składników mięsnych, bywało lepiej

    Sebastian, 01 październik 2019

    Super 🙂

    Dariusz, 24 wrzesień 2019

    Szybko, sprawnie i smacznie :)

    Oktawian, 12 wrzesień 2019

    Smacznie! Polecam :)

    Adam, 02 wrzesień 2019
    Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle rewelacja !:)

    Łukasz, 02 wrzesień 2019
    Super. Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Brakuje mi w podstawowym składzie tego co mają kebaby w innych miejscach, ten jest ubogi, ale ok.

    Katarzyna, 25 sierpień 2019
    Dziękujemy . Wszystkie opinie i sugestie bierzemy pod uwagę :) Zespół Pizzeria Salsa

    Szybka dostawa.Super

    Agnieszka, 18 lipiec 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Nie uwzględniono prośby o opóźnienie zamówienia na 12.45, i przyjechało 12.30. na szczęście już byłam pod blokiem.

    Joanna, 26 czerwiec 2019
    Niestety nie zawsze da się zamówienia realizować co do minuty ponieważ inni klienci również czekają . Widocznie w tym wypadku obsługa stwierdziła że lepiej trochę wcześniej niż dużo później . Najważniejsze że mimo wszystko się udało. Mamy nadzieję że smakowało. Zapraszamy ponownie :) Zespół Pizzeria Salsa

    Bardzo dobra pizza. Dostawa jak zawsze ekspresowa! Gorąco polecam.

    Piotr, 09 czerwiec 2019
    Miło nam to słyszeć. Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Nigdy nie mam uwag 😁

    AGATA, 25 maj 2019
    😁😁😁 Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza smaczna jak zawsze, szybka dostawa. Polecam!

    Piotr, 17 maj 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle pizza była wyśmienita ☺

    Beata, 10 marzec 2019
    Miło nam. Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    PIzza typu itialiana bardzo pozytywnie. Dostawa szybko i na czas. Polecam!

    Marcin, 21 luty 2019
    Cieszymy się że smakuje nasz nowy produkt . Zapraszamy ponownie :) Zespół Pizzeria Salsa
  • Cudowna pizza

    Rafał, 15 luty 2020

    Niestety muszę wystawić najmniejsza ocenę z ostatniego zamówienia, pizza przypalona, pizza miała być bliżej 18, zegar pokazał 17:58, była też dwukrotna informacja o tej godzinie. Pizza byla 10 min za szybko. Tj o 17:48.wiecej nie zamówimy zwaszej pizzerii. Nie polecamy.

    Łukasz, 03 luty 2020
    Przykro nam z tego powodu. Lecz niestety nie da się dostarczyć pizzy dokładnie co do minuty. Chociażby z racji odległości dostawy, korków itd. Po za tym realizujemy jeszcze inne zamówienia naszych klientów. Informacja w zamówieniu była aby pizza została dostarczona bliżej 18 i tego się trzymaliśmy. Mimo wszystko liczymy na kolejną szansę Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle na czas i gorąca ale niestety smak nie ten co zwykle. Jakieś inne ciasto niż zazwyczaj i czegoś brakowało.

    Monika, 23 styczeń 2020
    Trzymamy sie tych samych receptur od lat ale wrócimy jeszcze większą uwagę. Prosimy o kolejne opinie Zespół Pizzeria Salsa

    Poooolecam gorąco :)

    Michał, 17 styczeń 2020

    Jedzenie zostało dostarczone zimne. Mięso (kurczak) było paskudne, nie dało się go jeść. Ser żółty jak skorupa. Frytki jak guma. Na plus jedynie co to surówka. Wszystko miało posmak metalu.

    Dagmara, 10 styczeń 2020

    Perfecto

    Aleksander, 06 styczeń 2020

    👍👍👍

    Michał, 23 grudzień 2019

    Tradycyjnie,gorąca na stół.

    Józef, 19 grudzień 2019

    Niestety tym razem pizza okropna, totalnie bez smaku. Co prawda zamówienie dostarczone przed czasem.

    Monika, 08 grudzień 2019

    Szybko i gorąca prosto na stół.

    Józef, 05 grudzień 2019

    Pizza jak zawsze pyszna i dostarczona na czas.

    MAREK, 01 grudzień 2019

    Pełna satysfakcja.

    Józef, 17 listopad 2019

    Dobra 😁

    Urszula, 12 listopad 2019

    niestety, po długiej przerwie zmiana na gorsze, ciasto gumowate

    Sylwia, 10 listopad 2019

    Najlepsza pizza w Lublinie i ekspresowa dostawa!

    Agata, 03 listopad 2019

    Polecam

    Magdalena, 28 październik 2019

    Smacznie jak zawsze

    Marcin, 01 październik 2019

    JAk zwykle pyszne i na czas

    Witalij, 24 wrzesień 2019

    Sprawnie, smacznie, tak jak trzeba :)

    Łukasz, 17 wrzesień 2019

    Pizza spieczona czarna od spodu praktycznie nie do zjedzeni

    Jakub, 04 wrzesień 2019
    Przepraszamy za taką sytuację. Zwrócimy uwagę aby sie nie powtórzyla. Mamy nadzieję że dostaniemy kolejną szansę. Zespół Pizzeria Salsa

    Jest dobrze, szybka dostawa jak zawsze

    Witalij, 02 wrzesień 2019
    Miło nam ☺️ Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze pysznie

    Rafał, 27 sierpień 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Pyszna pizza 💞

    Agata, 30 lipiec 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle na 5! 😀

    Piotr, 04 lipiec 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Ocena jak zawsze na 5 😄 za całokształt!

    Piotr, 22 czerwiec 2019
    Dziękujemy!!! :) :) :) Zespół Pizzeria Salsa

    Super!

    Anna, 02 czerwiec 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Wpisano błędny adres dostawy, kierowca niemiły, o darmowych gratisach poinformowano dopiero po zakupie. Po kilkunastu zamówieniach rezygnuję, bo z czasem jest coraz gorzej.

    Rafał, 20 maj 2019
    Niestety błędy czasem sie zdarzają nawet w adresie. Nie wiemy o jakich gratisach Pan pisze bo kod rabatowy jakiego Pan użył został naliczony. Mimo wszystko liczymy na kolejną szansę 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Zawsze pysznie i na czas

    Gosia, 30 marzec 2019
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza gumiasta bez smaku cena wysoka za taką cenę jadłem lepsze pizze tylko plus mogę dać za szybką dostawę

    Robert, 07 marzec 2019
    Przykro nam że z pizzą nie trafiliśmy w Pana gusta. Jeżeli woli Pan pizzę na cienkim cieście polecamy spróbować naszej pizzy Italiana. Mamy w ofercie również kebab i sałatki. Zapraszamy ponownie, liczymy na kolejną szansę Zespół Pizzeria Salsa

    Jedna i druga była spalona

    Beata, 18 luty 2019
    Przepraszamy . Następnym razem postaramy się bardziej . Prosimy również o telefon w takich sytuacjach pizza została by wymieniona od ręki ! Zespół Pizzeria Salsa