Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Zamówienie przyjechało praktycznie po czasie wyznaczonym, chociaż plusem jest że było ciepłe. Ale mięsko niestety nie było takie jak zawsze, tym razem było w nim mega dużo soli, carry i innych przypraw, niepodobnych do tych które są zawsze. Dodatkowo surówka z białej kapusty chyba była popsuta, chociaż w sumie nie wiem czy to była biała kapusta, kiszona czy coś innego. Na plus to, że frytki były upieczone a nie na wpół surowe. Szkoda jednak, że jakość jest coraz gorsza. 😔

    Ewelina, 22 czerwiec 2024

    Polecam w 100%

    Marcin, 14 czerwiec 2024

    Najlepsza pizza w lublinie

    Agnieszka, 12 czerwiec 2024

    Jak zawsze pysznie! Kapsalon mistrzostwo :)

    Justyna, 06 czerwiec 2024

    Zamówienie dotarło z opóźnieniem.

    Jakub, 03 czerwiec 2024

    Pizza nie dotarła, zero kontaktu ze strony restauracji

    Jakub, 29 maj 2024
    Zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone na wskazany adres. Kierowca po do tarciu na miejsce otrzymła informację że to pomyłka i żadne zamówienie nie było składane na ten adres.
    Nie było kontaktu ze strony lokalu ponieważ zamówienie dotarło na adres zgodnie ze wskazanym czasm dostawy tj o godzinie 00:30 a o tej porze nie ma juz nikogo w lokalu ponieważ obsługa pracuje do północy Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko super

    Anna, 24 maj 2024

    Szybko i smacznie!

    Sylwia, 23 maj 2024

    Wszystko super

    Zofia, 21 maj 2024

    Najlepsza Pizza w Lublinie

    Andrzej, 19 maj 2024

    Znikoma ilość krewetek jak na taką cenę , ilość ostrych papryczek przesadzona na maksa,minus za brak sosów do pizzy.Plus za dobre ciasto.
    Nie ma możliwości edytowania zamówionych pozycji,nie ma możliwości zamiany składników oraz w żaden sposób nie można zmienić rozmiaru pizzy,trzeba od nowa składać zamówienie.

    Magdalena, 07 maj 2024

    ok

    RADOSŁAW, 04 maj 2024

    Wszystko super

    Sławomir, 29 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Polecam. Smaczna pizza. Fajne promocje. Szybka dostawa.

    Hubert, 23 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza się popsuła spalona,zależy na jakiego pizzera się trafi kto ją przygotuje raz jest spalona a w tamtym tyg była nie dopieczona.

    Joanna, 21 kwiecień 2024
    Przepraszamy za wpadkę Będziemy starać się bardziej !!! Jednak przykro nam że na tyle zamówień które zrealizowaliśmy dla Pani otrzymujemy jedną jedyną opinię negatywną w przypadku podknięcia a nie dostawaliśmy pozytywnych opinii gdy wiele wiele razy było wszystko super. Smuteczek 😢😢😢 Zespół Pizzeria Salsa

    Super!

    Paweł, 08 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle na czas i przepysznie 😍

    Agata, 08 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko świerze i smaczne

    Magdalena, 02 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Zamówienie dotarło godzinę wcześniej, jednak wszytko było zimne.

    Przemek, 24 marzec 2024

    Ostatnie zamówienie było dziwne. Pizza miała przypalone brzegi ale ciasto było jakby niedopieczone oraz inaczej niż zazwyczaj: bardzo cienkie. Kawałki rozpadały się w dłoni pod ciężarem składników. Ogólnie było smacznie jak zwykle a same placki nie były przetłuszczone ale po prostu lekko niedopieczona i "rociapana". Czas oczekiwania był dłuższy niż zazwyczaj i przekroczył prognozowany czas (nauczka, żeby nie dawać napiwków z góry). :P

    Bartosz, 22 marzec 2024
    Dziękujemy za opinię ♥️ Przyjrzymy się tej sprawie. Zarówno odnośnie uwag dotyczących ciasta jak i wydłużonej dostawie. Oczywiście za opóźnienia przepraszamy. Będziemy starać się jeszcze bardziej 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko, ciepło, smaczne

    Artem, 18 marzec 2024
    Miło nam! Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Najlepsza Pizza w Lbn

    Andrzej, 15 marzec 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Super jak zawsze

    WOJCIECH, 12 marzec 2024
    Miło nam! Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Pysznie!

    Paweł, 09 marzec 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko ok

    Joanna, 05 marzec 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Super, jak zawsze!!!! :-)

    WOJCIECH, 04 marzec 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza serowa nie jest Waszą specjalnością.

    Michał, 28 luty 2024
    Dziękujemy za opinię. Pizzę serowa w tej wersji robimy od ponad 10 lat i nigdy nie było uwag. Szkoda że nie napisał Pan co warto zmienić. My wszystkie sugestie klentów bierzyemy pod uwagę :) Zespół Pizzeria Salsa

    Dzięki wielkie! Pizze super

    Michał, 28 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    cudowna pizza

    Sławomir, 27 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza przepychta😋😋😋

    MARIUSZ, 26 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa
  • Najbardziej obrzydliwe pizza w Lublinie.

    Mariusz, 22 czerwiec 2024

    Szybko i bardzo dobre

    Justyna, 13 czerwiec 2024

    Dzisiaj opinia bardzo słaba. Po pierwsze: czas dostawy podany był na godzinę 14, a pizza była ok 13:30 przez co musieliśmy się wracać że spaceru, po drugie zapomnieliście o rukoli na pizzy maxi, a po trzecie coś się zmieniło w cieście ponieważ stało się gumowate, a zawsze było fajnie chrupiące. :(

    WOJCIECH, 10 czerwiec 2024
    Zamówienie było z opcjęą dostawy "jak najszybciej". Nie było żadnej informacji co do konkretnej godziny dostawy. Rukoli rzeczywiście zapomnieliśmy dostarczyć ( niestety czasem takie wpadki się zdażają ) po Pana zgłoszeniu chcieliśmy dowieźć lecz sam Pan z tego zrezygnował twierdząc że nie bedzia czekał. Ciasto mamy takie samo i nie zmienne od lat więc nie mam możliwości aby było inne.
    Opinia jak widzdzimy jest pierwsza mimo kilku wcześniejszych zamówień oczywiście dopiero po wpadce za którą serdecznie przepraszamy!!!
    Lecz miło by było otrzymywać również pozytywne opinie do poprzednich zamówień gdy wszystko było na Tip Top a nie tylko bardzo słabe jak czasem noga się podwinie. Zespół Pizzeria Salsa

    Zimne pływające mięso w rozpadajacej picie

    Daniel, 04 czerwiec 2024

    Okropna w smaku pizza z zatopionym włosem w serze. Czy wynika to z gratisowej pizzy z uzbieranych pieczątek? Od pewnego czasu coraz gorsza pizza a szkoda bo bardzo nam kiedyś smakowała i często zamawialiśmy.

    Magdalena, 03 czerwiec 2024

    Super smaczne

    Maciej, 26 maj 2024

    Szybko I smacznie :)

    Paweł, 23 maj 2024

    Wszystko smaczne szybko i dobre ceny ♥️

    Bartłomiej, 22 maj 2024

    Pyszna pizza

    Agnieszka, 20 maj 2024

    Wszystko ok

    Magdalena, 16 maj 2024

    Pyszna pizza

    Joanna, 05 maj 2024

    :)

    Anna, 30 kwiecień 2024
    Dziękujemy :) Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko jak zwykle super!

    Paweł, 29 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Super Pizza super kebab

    Łukasz, 22 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko fajnie ale może być ciut więcej składników używanych

    Bartek, 08 kwiecień 2024
    DZiękujemy za opinię! Zapraszmy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko i smacznie. Dzięki!

    Michał, 08 kwiecień 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Tak długi czas oczekiwania i to już któryś raz z rzędu, że mimo iż pizza smaczna więcej nie zamówię bo zwykle się zamawia jak jest się glodnym i nie po to by 3 godz czekać.

    Milena, 03 kwiecień 2024
    Dziękujemy za opinię! Czasami są takie dni że czas oczekiwania na zamóienie jest wydłużony. Niestyty pewnych rzeczy nie można przewidzieć. Jednak muszę sprosować czas oczekiwania nie wynosił 3h! Owszem było opóźnienie ale nie tak duże . Deklarowany czas realizacji zamówienia był 90min a dostawca był u Pani po 107 min Za każde opóźnienia przepraszamy zawsze staramy się dostarczyć zamówienia jak najszybciej niestety nie zawsze się to udaje . Zespół Pizzeria Salsa

    Pierwszy raz zamawiałem burgery i smakują wyśmienicie. Po prostu mniamuśne😋😋😋

    MARIUSZ, 25 marzec 2024

    Jedzenie było zimne

    Kasia, 24 marzec 2024

    ok

    Beata, 20 marzec 2024
    Dziękujemy ♥️ Zespół Pizzeria Salsa

    ok

    Sławomir, 15 marzec 2024
    Miło nam! Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Jedzenie coraz gorszej jakosci dlugi czs dostawy prawie zimne

    Teresa, 15 marzec 2024
    Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za opóźnioną dostawę. Przyjrzę sią sprawię. Jeżeli zamówienie było zimne prosimy o zgłaszanie tego faktu od razu telefonicznie Zespół Pizzeria Salsa

    Super fajne

    Sławomir, 11 marzec 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pyszne i szybko

    Barbara, 08 marzec 2024
    Dziękujemy Bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze, szybko, smacznie i na czas! Polecam

    Anna, 04 marzec 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Najlepsza Pizza w Lublinie

    Andrzej, 01 marzec 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza jak zawsze bardzo dobra a kurczak burger rewelacja koniecznie powinien znaleźć się na stałe w ofercie.

    Łukasz, 28 luty 2024
    Dziekujemy . Cieszymy się że smakowało. Chicken Burger zostaje na stałe :) A już niedługo wersja z wołowiną :) Zespół Pizzeria Salsa

    Człowiek głodny zamawia pizze czeka na nią ponad 2 godziny po czym dostaje ją jakąś suchą, jakby za długo trzymaną w piecu i posypana surowym parmezanem (żeby lepiej to wyglądało?). Zawsze zamawiałam w tej pizzerii bo pizza była zwykle ok. Ale czas oczekiwania na jedzenie już nie raz zraził mnie mocno a wczoraj do tego tak jak wyżej opisałam pizza.

    Milena, 27 luty 2024
    Przepraszamy za tak długi czas oczekiwania . Zawsze staramy się realizować zamówienia jak najszybciej ale czasem po prostu zamówień jest tak dużo że technicznie nie da się szybciej. Lecz czas deklarowany dostawy jest zawsze podany po złożeniu zamówienia Tym, razem również tak było i w tym czasie zamówienie zostało dostarczone. Co do Parmezanu jest to składnik który zawsze jest dodawany na pizzę po wypieku Zespół Pizzeria Salsa

    Trzeba dopracować kotleta hamburgerach bo troszkę smakuje jak gotowiec ze sklepu

    Grzegorz, 27 luty 2024
    Dziękujemy za opinię. Wszystkie bierzemy pod uwagę i staramy się cały czas poprawiać jakość!!! Musze jednak zaznaczyć że chicken burger clasisc kosztuje 9,90 więc tyle co Hot Dog na stacji a my go mamy również w dostawię I właśnie cena jest jego głównym atutem na szybką przekonskę :) Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza pyszna, gorąca. Polecam

    Agata, 25 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa