Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Bezproblemowo i zawsze tak samo smacznie

    Mirosław, 02 czerwiec 2020

    Brak uwag 😊. Pizza zazwyczaj przed czasem.

    Tomasz, 25 maj 2020

    Pyszna pizza i super szybka dostawa - świetna sprawa

    Krzysztof, 19 maj 2020

    Super!!! Szybka dostawa.

    MARIUSZ, 17 maj 2020

    Wszystko super, jedzonko pyszne tylko frytki pod miesem w opakowani zaparowuja i staja sie gumowe. Może trzeba pomyśleć o opakowaniach dzielonych na trzy tak żeby wszystkie składniki dania mogły leżeć osobno?

    Łukasz, 07 maj 2020

    Pizza z krewetkami, pieczarkami i pomidorem jest rewelacyjna! 😍

    Kinga, 03 maj 2020

    Zamówienie szybko dotarło, pizza smaczna

    Anna, 30 kwiecień 2020

    Szybka dostawa, gratisy!!

    Natalia, 27 kwiecień 2020

    Zamawiałem wiele razy, nigdy nie zawiodła! Idealna :-)

    Patryk, 26 kwiecień 2020

    Bardzo szybka dostawa i pyszna pizza. 😊 🤩

    Agnieszka, 19 kwiecień 2020

    Pizza i dostawa jak zwykle ok.

    Agnieszka, 17 kwiecień 2020

    Szybko i smacznie jak zawsze!

    Sebastian, 11 kwiecień 2020

    Smaczna i dostarczona przed czasem

    Jerzy, 10 kwiecień 2020

    👌

    Agata, 04 kwiecień 2020

    Świetna jak zawsze.

    Paweł, 29 marzec 2020

    Pysznie jak zawsze. Ciepłe i przed czasem. Bardzo polecam

    Łukasz, 22 marzec 2020

    Obsługa online bardzo dobra, polecam.

    Paweł, 21 marzec 2020

    Smaczna pizza w dobrej cenie

    Sławomir, 20 marzec 2020

    B. Szybko

    Alicja, 18 marzec 2020

    Wszystko axtra

    Marcin, 10 marzec 2020

    Brak uwag, wszystko super

    Rafał, 08 marzec 2020

    Świetnie jak zawsze.

    Krzysztof, 29 luty 2020

    Tym razem pizza była zimna, a wędlina nie zbyt smaczna. Dziękuje

    Anna, 26 luty 2020

    Polecam😊

    Katarzyna, 24 luty 2020

    Jak zawszs pyszna pizza!

    Michał, 17 luty 2020
    Miło nam :) Dziękujemy !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety kebab bez szału, poprawny bo mięso dobre, ale sos był bez smaku

    Joanna, 12 luty 2020
    Dziękujemy za opinie . Popracujemy nad tym :) Zespół Pizzeria Salsa

    Elegancko jak zawsze

    Łukasz, 31 styczeń 2020
    Dziękujemy 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko w jak najlepszym porządku.

    Andrzej, 21 styczeń 2020

    Szybko, sprawnie i smacznie!!!

    Piotr, 13 styczeń 2020

    Jak zawsze pyszna!!!

    Bartłomiej, 07 styczeń 2020
  • Super, super, super!!!

    MARIUSZ, 01 czerwiec 2020

    Super pizza. Polecam!

    MARIUSZ, 24 maj 2020

    Pizza super. Dostawa jak zwykle szybsza niż deklarowana. :)

    Magdalena, 19 maj 2020

    Wszystko super:szybko,gorąca i smaczna.

    Józef, 08 maj 2020
    Dziękujemy. Miło nam 🙂 Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze nie zawodnie ,i pysznie POLECAM !!!

    Michał, 04 maj 2020

    Super

    Anna, 01 maj 2020

    Pizza idealna. Pyszne ciasto, nigdy nie spalone, nigdy z zakalcem. Duża ilość dodatków, pyszny ser i sos. Zamówienia internetowe bez żadnych problemów. a dostawa - praktycznie zawsze przed czasem. Pizza zawsze przyjeżdża jeszcze gorąca. To zdecydowanie najlepsza pizza i obsługa w Lublinie.

    Kamila, 29 kwiecień 2020

    Błyskawiczną dostawa, pizza ok. Polecam

    Dorota, 26 kwiecień 2020

    5/5

    Paweł, 21 kwiecień 2020

    Dałbym 5* gdyby nie była przypalona.

    MARIUSZ, 19 kwiecień 2020

    Na prawdę smaczna pizza ze sporą ilością składników. Dobry wybór choć bez fajerwerków z bardziej wyszukanymi składnikami. Rozsądne ceny przy wykorzystaniu promocji. Warto spróbować.

    Konrad, 17 kwiecień 2020

    Pyszna pizza ze świeżymi składnikami.
    Z Pizzerii Salsa w Lublinie polecam także kebab pita drobiowy.

    Maria, 10 kwiecień 2020

    Polecam! :)

    Michał, 08 kwiecień 2020

    Tanio, smacznie, szybka dostawa Polecam! :)

    Michał, 30 marzec 2020

    Elegancko, zawsze mozan an was liczyć

    Sebastian, 29 marzec 2020

    Dla mnie najlepsza pizza w Lublinie. Obsługa online supee. Szybka dostawa. Polecam.

    MARIUSZ, 22 marzec 2020

    Brak uwag

    Jerzy, 21 marzec 2020

    3 x 6 ===szybko gorąca smaczna

    Józef, 20 marzec 2020

    Wszystko gra, dostawa przed czasem. Pizza pyszna, składniki świeże. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam!

    Katarzyna, 17 marzec 2020

    Polecam

    Krzysztof, 08 marzec 2020

    Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście polecam każdemu bo zarówno walory smakowe jak i szybka dostawa nie mają sobie równych

    Krzysztof, 01 marzec 2020

    szybka dostawa, smaczny kapsalon

    Dominik, 28 luty 2020

    Dostawa jak zwykle błyskawiczna, 4 gwiazdki bo uważam ze dodatki warzywne są za drogie

    Sebastian, 25 luty 2020

    Jak zawsze pysznie!!!

    Bartłomiej, 23 luty 2020
    Dziękujemy :)
    Zespół Pizzeria Salsa

    Cudowna pizza

    Rafał, 15 luty 2020
    Dziękujemy Bardzo :) Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety muszę wystawić najmniejsza ocenę z ostatniego zamówienia, pizza przypalona, pizza miała być bliżej 18, zegar pokazał 17:58, była też dwukrotna informacja o tej godzinie. Pizza byla 10 min za szybko. Tj o 17:48.wiecej nie zamówimy zwaszej pizzerii. Nie polecamy.

    Łukasz, 03 luty 2020
    Przykro nam z tego powodu. Lecz niestety nie da się dostarczyć pizzy dokładnie co do minuty. Chociażby z racji odległości dostawy, korków itd. Po za tym realizujemy jeszcze inne zamówienia naszych klientów. Informacja w zamówieniu była aby pizza została dostarczona bliżej 18 i tego się trzymaliśmy. Mimo wszystko liczymy na kolejną szansę Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle na czas i gorąca ale niestety smak nie ten co zwykle. Jakieś inne ciasto niż zazwyczaj i czegoś brakowało.

    Monika, 23 styczeń 2020
    Trzymamy sie tych samych receptur od lat ale wrócimy jeszcze większą uwagę. Prosimy o kolejne opinie Zespół Pizzeria Salsa

    Poooolecam gorąco :)

    Michał, 17 styczeń 2020

    Jedzenie zostało dostarczone zimne. Mięso (kurczak) było paskudne, nie dało się go jeść. Ser żółty jak skorupa. Frytki jak guma. Na plus jedynie co to surówka. Wszystko miało posmak metalu.

    Dagmara, 10 styczeń 2020

    Perfecto

    Aleksander, 06 styczeń 2020