Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Pizza przepychta😋😋😋

    Mariusz, 26 luty 2024

    Pizza i kapsalon jak zawsze pyszne.
    Jednak jeśli chodzi o Państwa nowość Chicken Burger, to niestety rozczarowanie. Bułka smaczna i przyjemnie chrupiąca, ale kotlet z kurczaka zupełnie bez smaku, tak jakby nawet posolony nie był. Sos mdły, a warzyw nie czuć. Może jakby dodać więcej cebuli, albo ogórka konserwowego, to by trochę przełamało smak, ale tak to niestety smakuje całkiem nijako.

    Justyna, 21 luty 2024
    Dziękujemy za opinię. Właśnie o to nam chodziło w naszej ostatniej promocji. Aby poznać opinię klientów a nie bazować tylko na naszych wewnętrznych smakach 😉 Oczywiście weźmiemy wszystkie sugestie pod uwagę. Co prawda trochę zdziwiła nas opinia że sos jest mdły bo baliśmy się że będzie właśnie zbyt intensywny do Kurczaka. Ale daję nam to do myślenia. Niestety przy tej cenie czyli jedyne 9.90 za burgera ciężko poszaleć z ilością składników. Ale na pewno coś wymyślimy na przyszłość 😉 Tym czasem czekamy na kolejne opinie klientów. Jeszcze raz dziękujemy za opinię i zamontowanie. Oczywiście zapraszamy ponownie 😊😊😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Bez zastrzeżeń

    Wojciech, 12 luty 2024
    Miło nam! Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety zamówienie spóźnione 30 minut pi czasie. Jedna pizza była wporzadku , druga spalona. Poszla do kosza.

    Piotr, 11 luty 2024
    Gorąco przepraszamy za wszystkie niedogodności i wpadki z dnia pizzy. Niestety ilość zamówień w tym diu odrobinę przerosła nasze możliwości. w ramach przeprosin rozsyłaliśmy kupony rabatowe jeżeli nie otrzymła Pan takiej wiadomości prosimy o kontakt na email lub za pośrednictwem Faceboioka z chęcią przekażemy taki kupon. Jeszcze raz przepraszamy Zespół Pizzeria Salsa

    Super pizza, polecam!

    Michał, 10 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Bardzo Polecam :)

    Dominika, 07 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    No musicie popracować nad ta italiana jeszcze, zjadliwa i tyle.

    Sebastian, 29 styczeń 2024
    Po raz kolejny dostajemy od Pana słabą opinię na temat pizzy Italiana. A jednak systematycznie wraca Pan do tego rodzaju ciasta więc chyba aż tak źle nie jest ? Musimy też poinformować że nie bedziemy w najbliższym czasie nic zmieniać w pizzy italiana bo mamy dużą grupę klientów którzy systematycznie i z chęcią wracają i zamawiają ten rodzaj pizzy Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze super

    Natalia, 29 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza jak zwykle pyszna.

    Joanna, 28 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Szybka dostawa. Smakuje 10/10

    Artem, 27 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Realizacja express! Pizza i sałatka super! Polecam

    Michał, 25 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Super

    Sławomir, 24 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Niema żadnych:)

    Maciej, 21 styczeń 2024
    Rozumiemy że uwag :) Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko, pizza ciepła i smaczna.

    Ernest, 20 styczeń 2024
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Bardzo dobra pizza

    Jacek, 17 styczeń 2024
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    ok

    Wojciech, 16 styczeń 2024
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Jedzenie było w miarę smaczne ale pita była bardzo spieczona aż się kruszyła i mięso ewidentnie było tylko podgrzewane, ponieważ podczas jedzenia chwilami kebab był ciepły przy kasku mięsa a reszta była zimna ,zamawiałem wielokrotnie ale tym razem się zawiodłam

    Anna, 14 styczeń 2024
    Niestety mięso w polączeniu z zimną surówką i sosami bardzo szybko stygnie mimo długiego czasu w opiekaczu dodatkowo odległość dostawy na Pani adres mimo iż jadą w torbie termo, powoduje że kebaby nie są gorące a jedynie ciepłe Zespół Pizzeria Salsa

    Pyszna pizza

    Łukasz, 13 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza przyjechała bardzo szybko, wszystko w porządku:)

    Rafał, 11 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza jak zwykle bardzo dobra. Tym razem zamówiliśmy oprócz pizzy kapsalona. Niestety mieso było śmierdzące i niezjadliwe

    Łukasz, 08 styczeń 2024

    Nie było rukoli na pizzy z suszonymi pomidorami. ☹️ Poza tym wszystko pyszne.

    Joanna, 02 styczeń 2024
    Przepraszamy za mała wpadkę. Dziekujemy i Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko, sprawnie a pizza smaczna i cieplutka ;) Jemy od dawna i jak zawsze wszystko bezproblemowo

    Anna, 01 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Pyszna pizza

    Łukasz, 30 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze na najwyższym poziomie! Polecam wszystkim

    Michał, 23 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Niestety ostatnie zamówienie mnie mocno rozczarowało. Przyjechało zimne, frytki jakby z gumy, niedopieczone. Zazwyczaj było smacznie a tu taka niespodzianka, szkoda.

    Ewelina, 20 grudzień 2023
    Przykro nam z takiej sytuacji! Tym bardziej że adres Pani dostawy jest tak blisko od lokalu . Tym bardziej przyłożymy wiekszych starań aby takie sytuacje się nie powtórzyły. Przepraszmy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    ok

    RADOSŁAW, 19 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko i smacznie

    Agnieszka, 18 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊
    Zespół Pizzeria Salsa

    Bardzo Smaczne Dania Kebab

    Andrzej, 11 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Smaczna pizza, przyzwoite promocje.

    Konrad, 09 grudzień 2023
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Top 💪

    Rafał, 07 grudzień 2023
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa
  • Pizza pyszna, gorąca. Polecam

    Agata, 25 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Super

    Sławomir, 13 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    pizza byla bez jednego skladnika, nie dalo dodzwonic sie do lokalu zeby to zgloscic

    Ania, 11 luty 2024
    Przepraszamy za pomyłkę. W dniu pizzy non stop przyjmowaliśmy zamówienia stąd pewnie problem z dodzwonieniem sie. W ramach przeprosin rozsyłaliśmy kupony rabatowe jeżeli nie otrzymła Pani takiej wiadomości prosimy o kontakt na email lub za pośrednictwem Faceboioka z chęcią przekażemy taki kupon. Jeszcze raz przepraszamy za pomyłkę Zespół Pizzeria Salsa

    Szybka fostawa pysznych pizz. Polecam:)

    Maciej, 10 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko na 5 jak zawsze

    Monika, 08 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Ok

    Magdalena, 02 luty 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Super jedzenie

    Agnieszka, 29 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Dobreee :)

    Maciej, 28 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Wszystko bardzo dobre

    Paweł, 28 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Czas dostawy był znacząco dłuższy od zwyczajowego ale i tak dostawa była przed czasem. :)

    Bartosz, 25 styczeń 2024
    Niestety czasami trzeba odrobinę dłużej poczekać ale zawsze staramy się wyrobić w deklarowanym czasie ! Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    OK

    Sławomir, 24 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Najlepszejsza pizzunia w Lublinie😋😋😋

    Mariusz, 21 styczeń 2024
    Dziękujemy 😊 Taka opinia to miód na nasze serca !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Dostawa szybsza niż było napisane. Bardzo smaczna pizza

    Dariusz, 20 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko i smacznie! Polecam!

    Paweł, 18 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Bardzo smaczna pizza.

    Anna, 17 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Jak zawsze pyszne!!!

    Bartłomiej, 15 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Szybko I smacznie

    Sylwia, 14 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    super

    Sławomir, 11 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza była dobra, ale zamówienie dostarczone po ponad 2 godzinach. Brak informacji ze styrony pizzerii ile będzie opóźnienia.

    Joanna, 08 styczeń 2024
    Czas realizacji otrzymała Pani zaraz po złożeniu zamówienia. W tym przypadku było to 120min i w takim czasie zamówienie zostało dostarczone. Zdajemy sobie sprawę że jest to długi czas oczekiwania ale w niedzielę duża ilość zamówień w połączeniu z pogodą jaka panowała na dworze, intensywnych opadów śniegu i bardzo ślisko niestety nie pozwalały na szybsze realizację zamówień. Zespół Pizzeria Salsa

    Serdecznie polecam :)

    Agnieszka, 05 styczeń 2024
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Polecam. Pizza pyszna szybko dostarczona.

    Katarzyna, 01 styczeń 2024
    Dziękujemy bardzo 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Super Pizza
    Nr.1 w Lublinie

    Kamil, 31 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Zamówiłem pizzę z kiełbasą pepperoni a dostałem z salami (też OK). Jedno ciasto było nieco zbyt mocno wypieczone i dziwnie tłuste (ale nadal smaczne).

    Bartosz, 24 grudzień 2023
    Przepraszamy za mała wpadkę. Dziekujemy i Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Smacznie! Pizza cieplutka.

    Paweł, 20 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza super i co najważniejszych gorrrąca! 🙂 Pozdrawiam

    Piotr, 19 grudzień 2023
    Bardzo Dziękujemy :) Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza mniamuśna😋😋😋

    Mariusz, 18 grudzień 2023
    Dziękujemy bardzo 😊 Zapraszamy !!!
    Zespół Pizzeria Salsa

    Pizza była jakby nieświeża, to salami z wyglądu i z zapachu nie zachęcało do spożycia. Przemyśle czy zamówić cos kolejnym razem.

    Sebastian, 12 grudzień 2023
    Przykro nam że odniósł Pan takie wrażenie ale jest to fizycznie nie możliwe. Dostawy wędlin mam praktycznie codziennie oprócz Niedzieli Zespół Pizzeria Salsa

    Kebaby zimne ,ledwo dało się zjeść,gdyż jak są zimne nie smakują jak powinny

    Anna, 09 grudzień 2023
    Przepraszamy. Ale niestety godzina zamówienia czyli pora popołudniowego szczytu do tego odległość adresu dostawy oraz warunki na drogach w ostatnim czasie nie sprzyjały szybkiej dostawie stąd tym razem temperatura kebabów niższa niż zwykle. Ale następnym razem postaramy się bardziej 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    super ok

    wojciech, 07 grudzień 2023
    Dziękujemy 😊 Zespół Pizzeria Salsa

    Najlepsza Pizza w Lublinie. Tak samo jak inne Menu w Salsie bardzo smaczne dania kebab zapiekanki . Jestem stałym klientem czasem trzeba poczekać ale warto.Serdecznie polecam

    Andrzej, 06 grudzień 2023
    Bardzo Dziękujemy :) Zapraszamy Ponownie !!! Zespół Pizzeria Salsa